Media Designer

"Dat ziet er goed uit" is naar alle waarschijnlijkheid één van de meest gebruikte positieve bevestigingen. En het is niet zomaar dat het visuele aspect hier een sterk aandeel in heeft. Iets wat er goed uitziet, spreekt aan, nodigt uit en prikkelt voor meer.

underdogdesign werkt ijzersterke grafische concepten uit op maat.
We zijn thuis in alle sectoren en door een grondige brainstorming en een hele hoop inlevingsvermogen zijn we in staat om ons helemaal in het project in te leven en de verwachte resultaten te overtreffen.

Dit gaat van website design tot drukwerk design, reclame layout, advertising, logo, lettertypes en kleur, complete huisstijlen, etc. niets staat er zomaar. Een layout is een totaalbeeld, een impressie, die in één oogopslag moet kloppen, scoren en indruk achterlaten ...

xHTML & CSS (andjQuery)

Het effectief bouwen van een website gebeurt in (x)HTML, bijgestaan door CSS en een snuifje javascript. Beschouw het als de fundamenten van uw website. Hoe steviger, correct en semantischer deze opgesteld zijn, des te beter op alle vlakken voor u en uw website.
De vindbaarheid, uitbreidbaarheid, stabliteit en compatibiliteit zijn er erg afhankelijk van.

underdogdesign is reeds jaren actief als integrator (opknippen en opzetten) van websites. Het is een core business. Want zonder stevig HTML opknipping sta je nergens.

We hanteren de w3school standards (een internationaal orgaan dat een globaal kwaliteitslabel vertegenwoordigt wat betreft technische kwaliteit van een website) en verweven dit met een vleugje jQuery waar nodig/gewenst.

E-mail Marketing

E-mails zijn niet meer weg te denken uit het digitale tijdperk. U kan e-mails ook gebruiken om uw product, site, diensten of andere zaken doelgericht bij de juiste mensen in de spotlight te krijgen.

Het opstellen van een e-mail zodat deze op de meest gebruikte e-mail programma's (Outlook, macMail, hotmail, yahoo ... ) is een aparte werkwijze. Het hanteert strikte afspraken ten gevolge van de spam-regeling. Een slecht opgestelde e-mail (zowel inhoudelijk, grafisch als technisch) eindigt naar grote waarschijnlijkheid in de spam/junk folder van de ontvanger.

Buiten het opstellen van e-mails beschikken we ook over een krachtig e-mail-platform om mini, kleine tot gigantische e-mail-campagnes te verzenden. De kostenberekening hiervan is een vaste berekening. Hierdoor kan u als klant van underdogdesign altijd op voorhand weten wat deze u zal kosten.

underdogdesign hanteert een strikte policiy betreft e-mail adressen en engageert zich niet in het versturen van spam of onrechtmatige berichten naar onrechtmatig bekomen e-mailadressen.

SharePoint Designer

Sharepoint is voor veel bedrijven de interne omgeving van communciatie. Sharepoint wordt echter ook meer en meer gebruikt voor websites en/of met andere applicaties.

Veel bedrijven willen echter een eigen touch toevoegen aan hun Sharepointintranet, -extranet of -website. Sharepoint is een aparte manier van werken en verreist de nodige kennis om dit technisch correct tot een goed einde te brengen.

Zowel projecten in Sharepoint 2007 als de kersverse Sharepoint 2010 werden reeds gerealiseerd, zowel remote als op locatie.

Printwork

Drukwerk hoort bij media werk. Want drukwerk brengt sfeer, straalt presence uit, en soms wilt u verder dan het scherm. Het opmaken van printwerk is anders dan het werk voor op het scherm
(onscreen & offscreen). underdogdesign beheerst voor tal van klanten het On- & Offscreen gebeuren. Zodat zij zeker kunnen zijn van de kwaliteit van hun media, zowel op het scherm, als in de fysieke wereld!

underdogdesign werkt enkel samen met de beste drukkers. Alsook zijn onze prijzen zeer interessant door nauwe samenwerkingen. We aanvaarden echter geen printopdrachten zonder creatief werk. Waarom? omdat een mogelijk slecht ontwerp dat niet door ons gemaakt werd ook geen goed drukwerk kan opleveren.

Wilt u toch graag drukwerk bestellen dat reeds ontworpen is, richt u dan tot www.pro-tex.be, en vermeld bij uw aanvraag 'underdogdesign'.

Hosting

underdogdesign beschikt over dedicated hosting. Deze staat voor 99,9% guaranteed online. Alsook de prijs houden we competitief laag. Onze hosting is echter niet beschikbaar zonder bijkomende dienst.
(Anders zouden onze prijzen al helemaal te gek zijn). Onder andere webmail zijn gratis beschikbaar.

We pluizen voor u uit wat de meest gepaste hosting is voor uw project/website en passen indien nodig aan. Weinig tot geen beperkingen wat betreft instellingen, databases, e-mailadressen, etc maken het voor iedereen aangenaam.

Webdevelopment

Een webshop, een beheermodule voor uw zaken online, een CMS (Content Management System) om zelf uw website te beheren, fotogallerijen, formulieren, enquetes,  orderflows, offertegeneratie, en andere specifieke op maat online applicaties.

Alles wat u graag automatisch zou willen zien worden, kan dat waarschijnlijk ook zijn. Daar helpen wij u graag mee! underdogdesign programmeert voornamlijk in php, maar kan alle programmeertalen aanbieden afhankelijk van de behoeften van de omgeving en de omvang van het project.

(Full) Creative Partner

Samen werken we het creatieve/grafische aspect uit, met zowel uw als onze input. Samen bedenken we immers meer, maar vaak ook betere ideeën.

Na het grafisch komt het technische aspect. De "Hoe krijgen we dit nu op internet/papier/gedrukt/verkocht/zichtbaar/werkende"; underdogdesign beschikt over technische & programmatorische expertise om alles wat dynamisch dient te zijn, dat ook te laten worden.
(bv. formulieren, beheermodules, op maat programmatie, automatisatie, cms, webshop ...)

We regelen alle bijkomstige zaken: bv. hosting, drukwerk, advertising, e-mailcampagnes, reclame, social networking, ... Ons uitgebreid en betrouwbaar netwerk van professionals biedt ons hier de juiste mensen op de juiste plaats.

Boven alles, blijft het voor u héél simpel, u hebt maar één aanspreekpunt voor al deze, en nog veel meer zaken die we doen. Geen administratieve rompslomp, geen onduidelijkheid wie wat doet, welke factuur van waar, voor wat komt. Wij houden alles simpel en overzichtelijk voor uw gemak.

Training & Workshops

underdogdesign deelt de kennis die het heeft. Meer precies gaat het over opleidingen voor zowel particulieren als professionelen. Gaande van PC gebruik tot workshops en training/opleidingen voor xHTML, CSS of andere zaken.

Contacteer ons als u overweegt om de kennis van uw medewerkers of werknemers (designers, integrators, developpers, programmeurs,...) op te krikken of bij te schaven. Ze krijgen er geen diploma voor, maar een underdogdesign-certificate dat aantoont dat ze aanwezig waren, en dat ze, indien ze opgelet hebben, toch een heel stuk hebben bijgeleerd!

Freelance

U heeft een specifieke opdracht, die specifieke skills vereist. Nood aan extra werkkracht in uw team door een plotse verhoogde workload? Er valt iemand ziek in uw team, of u hebt iemand met bepaalde kennis nodig in uw project voor een bepaalde periode of op vaste periodiek? Dat kan, underdogdesign helpt graag waar mogelijk.

underdogdesign werkt freelance voor onder andere DigiPoint, UCB, Plantyn, Deloitte, Pro-Tex, Cube Brussels ...

Hardware

Verkoop van hardware doen we via onze partners. (Als goede schoenmaker blijven we bij onze leest!). Geef ons een seintje en we helpen u graag verder.
Onze partners zullen u begeleiden in het opmaken van de juiste setup / configuratie van uw hardware-matige behoeften.

Photography

underdogdesign werkt enkel samen met mensen waarvan we weten ze dezelfde kwaliteit en waarden hanteren als onzelf. Hoge eisen horen erbij, and only the best will do. De fotografen waarmee we samenwerken leveren gegarandeerd uitstekend werk!

LiveZilla Live Help

underdogdesign@social

add on linkedIN